Om Hans Christian Lundholm

Kære læser af denne blog. Jeg byder dig velkommen. Det er mit ønske, at du kan bruge det jeg skriver om, konstruktivt i det liv som du er. Det bevidste nærvær i Nuet – det eneste som findes.

hca-peacefull

Min historie

Ja, grundlæggende så er den blot en historie, og intet andet. Jeg har vel på mange måder været en typisk dansker, lige indtil 2008, hvor jeg gennemgik en massiv opvågning fra min forestillingsverden. Rent faktisk havde jeg allerede tilbage i 1998 oplevet en “awakening”, dengang vidste jeg dog ikke hvad det var som foregik, og efter 3 uger faldt jeg tilbage i min illusion.

At leve i illusionen er grundlæggende frustrerende for et hvert menneske, og således også for mig. Dette betød at jeg langsomt men stille blev “skubbet” frem mod en meget smuk aften i slutningen af 2008, hvor hele min idé verden kollapsede.

Følgerne af denne opvågnen, resulterede i 6 måneder hvor jeg vandrede rundt ved stranden og i skoven, og jeg var ganske simpelt født på ny.

Denne massive opvågnen var katalysator for en udvikling eller måske mere korrekt, en rejse, som stadig foregår den dag i dag. En rejse dybere og dybere ind i hvad det vil sige at være menneske.

Via mine artikler, og mine videoer stiller jeg disse indsigter til rådighed for ethvert menneske der selv er drevet mod denne dybere erkendelse om livet.

Jeg er oprindeligt døbt Hans Christian Andersen, men valgte i 2018 at ændre efternavn af praktiske årsager. Dette kan du læse mere om i denne artikel.

Med de kærligste hilsner
Hans Christian Lundholm

Skrol til toppen