Om Hans Christian Lundholm

Kære læser af denne blog. Jeg byder dig velkommen. Det er mit ønske, at du kan bruge det jeg skriver om, konstruktivt i det liv som du er. Det bevidste nærvær i Nuet - det eneste som findes.

Her får du et indblik i hvem det er der skriver på denne blog samt hvorfor at jeg skriver og laver podcast.

Min historie

Ja, grundlæggende så er den blot en historie, og intet andet. Jeg har vel på mange måder været en typisk dansker, lige indtil 2008, hvor jeg gennemgik en massiv holistisk opvågning fra min forestillingsverden.

En pludselig åbenbaring fik hele min idé verden til at kollapse og den viste mig med alt tydelighed, at jeg ikke er er det menneske som jeg indtil det tidspunkt havde troet at jeg var.

Følgerne af denne opvågnen, resulterede i 6 måneder hvor jeg vandrede rundt ved stranden og i skoven, og jeg var ganske simpelt født på ny.

Denne massive opvågnen var katalysator for en udvikling eller måske mere korrekt, en rejse, som stadig foregår den dag i dag. En rejse dybere og dybere ind i hvad det vil sige at være menneske.

Tilbage i 2010 begyndte jeg at skrive om mine erkendelser, og jeg begyndte at indspille videoer hvor jeg talte om disse indsigter som kom til mig i en lind strøm.

I perioden fra 2010 til 2019 lavede jeg således mere end 200 videoer og skrev et utal af blogindlæg, desuden udgav jeg også 3 bøger, og afholdte live events over hele landet.

En ny begyndelse

Under corona pandemiens højdepunkt kunne jeg pludselig mærke at jeg skulle begynde at skrive og lave videoer på engelsk, og det startede således i 2020 med de første skrevne artikler.

I sensommeren 2022 indspillede jeg de første engelske videoer og udgav dem på YouTube. Disse nye videoer er blevet godt modtaget, og fremover vil materiale på engelsk blive prioriteret.

Dette betyder dog ikke at jeg helt vil droppe en dansk formidling, blot at der fra tid til anden, kan blive lidt længere imellem de danske udgivelser.

Om mennesket HC

Jeg bor i Skagen længst mod nord, og midt i en enestående natur. Her er der “højt til loftet” og frisk luft i rå mængder.

Jeg er født i 1965, er gift siden 1991, og vi har en dejlig datter fra 1992.

Jeg er oprindeligt døbt Hans Christian Andersen, men valgte i 2018 at ændre efternavn af praktiske årsager.

Med de kærligste hilsner
Hans Christian Lundholm

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev