Tilskud til mindre bemidlede

Desværre findes der mennesker som befinder sig i en økonomisk situation som gør det umuligt for dem at købe af de ydelser som jeg tilbyder, dette vil jeg hermed forsøge at råde bod på.

Jeg er selv bevidst omkring det faktum, at det budskab der flyder her, skal være tilgængelig for ethvert menneske. Budskabet i sig selv er gratis, men selve formidlingen af det er ikke.

Og det er ikke fordi at jeg ikke ville ønske at den var, men ganske simpelt fordi det ikke er muligt for mig at formidle dette budskab gratis.

Jeg har simpelthen ikke ressourcer til at jeg kan investere min tid i formidlingen, uden at der også kommer en indtægt ud af det. Det har jeg skrevet mere om i en anden artikel som du finder her.

Som sagt, så betyder dette at der vil være mennesker som grundet deres finansielle situation, ikke vil være i stand til at købe mine ydelser, og derfor har jeg således nu oprettet en “pulje” som der kan doneres til. Denne pulje vil så stå til rådighed for de mennesker som ikke er i økonomisk stand til at købe af mine ydelser.

Derved er det muligt for de mennesker som befinder sig i en økonomisk solid position, at kunne hjælpe dem som er mindre bemidlet, til stadig at kunne opnå adgang til det indhold som jeg producerer, samt på sigt også til events og mentorprogrammet som jeg lige nu er i færd med at udvikle.

Donationer til denne pulje modtages via mobilepay på 2320 9494 eller via indbetaling til bankkonto: 9015 146 5719 156

Ansøgninger til denne pulje sendes til mig via kontaktsiden som du finder her.

Kh.
HC

Skrol til toppen