Spørgsmål: Jeg tror for meget på andre mennesker

En læser har skrevet til mig, og spurgt mig om følgende:

Jeg tror for meget på andre mennesker, og skal jeg bevare kontakten til min far, når han har opført sig modbydeligt overfor mig?

Her er et uddrag af den mail jeg har modtaget.

Dybest set handler det om at jeg nok har fået øje på hvor meget jeg ”tror” på andre i stedet for mig selv – min intuition osv. bliver så forvirret og irriteret og lader det komme ud på en ikke smart måde – lidt grov måske men hensigten ligger i mit hjerte, og intensionen er klar – jeg ønsker at leve MIT liv og ikke gennem andres ideer og handlinger.

Min bror som jeg vidste levede kontaktede mig i sommers – han opsøgte vores far som han ikke har kendt i de 38 år han har levet. Men det har jeg og min fars handlinger har mildest talt været modbydelige – hvilket har gjort at jeg i 2001 valgte ham fra i mit liv. Min bror derimod har nu et forhold til ham og henvender sig nogen gange til mig – og siger at min far er helt fin og at det ville være dejligt at mødes alle sammen. Har henover julen skrevet en fin mail til min bror hvor jeg klargør for ham at jeg ikke ønsker min far i mit liv mere.

Bare det at skulle forklare/forsvare uhhhh jeg bliver så irriteret hahahahaha griner fordi det et eller andet sted virker fuldstændig fjollet – Min fars adfærd har været så dårlig at det er fuldstændig uhørt at han skulle ind i mit liv igen.

Her er mit svar til dig.

Hjælp mig gerne med at dele dette budskab, det kan du gøre ved at dele dette indlæg på de sociale medier via knapperne her nedenfor – Tak.
Skrol til toppen