Spørgsmål: Hvad med behovet for anerkendelse?

Jeg har fået et spørgsmål fra en af læserne af denne blog. Jeg har valgt at svare via en lyd podcast.

Du kan afspille den her nedenfor, eller du kan hente den hjem som MP3 og afspille den på din MP3 afspiller.

Spørgsmålet er som følger:

Hej

Jeg har læst din bog og lytter ofte til dine podcasts, når jeg går til køjs. Tak for det.

Jeg har efter selv haft nogle aha oplevelser vedr. de emner du behandler i din bog.

Som et kort eksempel kan jeg fortælle, at jeg har solgt min store Mercedes (ikke pga. økonomien) og kører nu rundt i en ældre fransk bil. Det er gået op for mig, at det er menneskeskabt – hvilke ting der har prestige – og dette har gjort mig “fri” for behovet for disse prestige ting.

Til gengæld har jeg store problemer med anerkendelse – selvom jeg læser og lytter til dine gode “indsigter”.

Så snart jeg føler, at jeg ikke bliver anerkendt, så bliver jeg nedtrykt og ked af det. Bare jeg kunne indse, at jeg ikke behøver andres anerkendelse. Kan du give flere råd/indsigter i netop dette opråde?

Keld

Lyt til mit svar her nedenfor.

Hjælp mig gerne med at dele dette budskab, det kan du gøre ved at dele dette indlæg på de sociale medier via knapperne her nedenfor – Tak.
Skrol til toppen