2022 reboot af blog og podcast

Bevidst nærvær | Meditation | Kreativitet

Du kan også lytte til denne artikel som Podcast. Klik her for Podcast

Kære ven.

Så er vi kommet ind januar 2022 og min blog er genåbnet, og jeg vil atter begynde at skrive nye blogindlæg og lave nye podcasts.

Hvis du er en af dem som har fulgt mig igennem årene, så tænker du sikkert “Ja det er jo meget fint, men hvornår mon han forsvinder igen?”

Jeg forstår det godt hvis du tænker sådan, men lad mig give dig en forklaring på hvad det er som er sket.

Igennem hele mit liv har jeg været et menneske som var fyldt med initiativ. Jeg har altid været innovativ, og været yderst foretagsom.

Skæbnen har så villet, at jeg for 5-6 år siden langsomt blev ramt af sygdom. En sygdom som kontinuerligt har udviklet sig, og som er kronisk.

Sygdommen gør, at jeg ofte har yderst begrænsede ressourcer til rådighed. Jeg bliver simpelthen dybt udmattet af blot lidt fysisk samt kognitiv udfoldelse.

Det har taget mig lang tid at lære at det er sådan livet nu er for mig, og derfor har den foretagsomhed som jeg hidtil har haft, fra tid til anden genoplivet sig selv, og jeg har så samtidigt “glemt” at jeg ikke længere var rask.

Det er denne læringsproces som jeg har været igennem. Hver gang jeg har lukket ned, har det været et resultat af at jeg har været for ambitiøs, og jeg har villet mere end det mit helbred har kunnet klare.

Det forestiller jeg mig så nu at jeg har lært.

Hvorom alting er, så nyder jeg utroligt meget at skrive mine blogindlæg og lave mine podcasts samt indtale guidede meditationer, så det er det jeg nu vil hellige mig. Alt dette bliver i det tempo som det nu kan blive i, og jeg vil tage hensyn til mig selv i processen.

Det kommer til at handle om bevidst nærvær, meditation og kreativ udfoldelse.

Der er tale om en form for “nulstilling”, for jeg har slettet alle mine tidligere blogindlæg, og alle mine tidligere videoer, ikke fordi der var noget galt med dem, men mere fordi jeg gerne vil starte på en frisk. For øvrigt er det heller ikke sandt at jeg har slettet alt, for jeg har blot flyttet det hele til et separat arkiv, som du stadig har muligheden for at tilgå.

Alt hvad jeg har lavet hidtil har haft en karakter af at være meget direkte. I nogle sammenhænge så er det godt, men ofte sker der dog det, at jeg “mister” læseren undervejs. For mange har det været for svært tilgængeligt, og det er det jeg så nu vil bestræbe mig på at gøre anderledes.

Hvis du ønsker det, så finder du nu mit arkiv fra 2010-2019 via denne URL: nonduality.hanschristianlundholm.dk

Så dette er hvad jeg mener med 2022 reboot, og det er hvad du kan forvente fra min side fremover.

Jeg håber du har lyst til at være med, og som altid så vil jeg gerne have feedback fra tid til anden, blot sådan at jeg ved at der sidder nogen derude og læser/lytter med.

Kærlig hilsen
HC

Hvis du ønsker at kommentere på denne artikel, så kan du gøre det her: YouTube | Facebook | Instagram

Reboot af Blog

Del venligst denne blogpost:
Rul til toppen