Når negative tanker har bidt sig fast.

Trine spørger mig: Hvad gør man når negative tanker har bidt sig fast? Det dilemma man står med, er, at stort set lige meget hvad man foretager sig, så vil det blot være mere af det samme.

Løsningen ligger i at åbne hjertet op, åbne kærligheden op. Hvad jeg mener med det, fortæller jeg om i denne video.

Her er Trines spørgsmål til mig:

H.C., jeg ser universet over dig siger ; JA…det ser så åbent ud herfra…i vandets bølgende liv ….tak .H.C. Kan du fortælle…..på samme måde om de positive tanker…..`?

Jeg ved at det kan være svært at slippe tro. derfor ber jeg dig om historien ud fra de positive tanker. fordi..min oplevelse er at når tro på negative tanker har bidt sig fast, da kan undersøgelsen desværre i en rum tid fæstne tanker og krop i misforståede tro-er om, at den der er bag de negative tanker er skurken , som du siger vi ikke skal tage alvorligt.

Men denne skurk følelse kan skabe selvhad en tid, indtil vi har kræfter til at undersøge videre hvad der er bag de negative tanker. men jeg har mødt, at ikke alle har de kræfter og tålmod der skal til, for at nå om bag..skurken….og mærke livet…..væren som den er lige nu her….

Derfor ber jeg om historien…og undersøgelsen bag de positive tanker…som jeg føler må lede os samme vej hen….men fra lysets kant ……..i kærlighed

Her er mit svar:

Abonner på min YouTube kanel via dette link | Direkte link til denne video på YouTube

Skrol til toppen