Lykkelig og glad uanset hvad – Et online event forløb efterår/vinter 2021

Der er fortsat åben for tilmelding til efterårets kommende online events.

Du kan nu se programmet via menupunktet events.

Den samlede titel for hele event forløbet har jeg givet titlen:

Lykkelig og glad uanset hvad

Og denne titel rammer lige plet med hensyn til det indhold som du vil blive præsenteret for i forløbet.

Programmet består af en række events, der skiftevis vil være som guidede meditationer og som online meetup via Google Meet. Google Meet fungerer som et typisk online møde forum. Du skal have et webcam og en mikrofon tilsluttet din PC hvis du bruger en sådan, ellers kan du også bruge din smartphone eller din tablet. Hvis du vil spørge om noget skal du blot “Række hånden op”. Første gang vi mødes, så vil vi starte med at blive fortroligt med softwaren.

I hvert meetup vil jeg tale om et særligt emne for en stund, og efterfølgende er der mulighed for på skift at have en dialog med mig, hvor vi kan uddybe eller løse op for eventuelle misforståelser.

Jeg har tilrettelagt et program for alle events som så at sige bygger ovenpå hinanden. Dette betyder at du bør deltage i alle events, hvis du vil have det fulde udbytte.

OBS! Der vil ikke blive optaget video fra disse events, så hvis du gerne vil kunne se dem, så er det nødvendigt at du deltager.

Pris: Der er ingen fast pris for deltagelse, men det ses gerne at du bidrager med en donation til HCL foreningen for at formidlingen er mulig.
Enkelt event, forslag til donation: 40-120 kr. Hvis du ønsker at deltage i hele dette forløb 6 x guidet meditation samt 5 x online meetup, forslag til samlet donation: 300-900 kr. Doner via dette link
Ingen afvises hvis de ikke har økonomisk mulighed for at donere!

Jeg håber du har lyst til at deltage, og du kan tilmelde dig via nedenstående formular.

Når du tilmelder dig, så vil du modtage en email ca. 24 timer før hver event, med information om hvordan du deltager.

TILMELD DIG HER:

    Præsentationsvideo:

    Seneste opdatering af denne side: 20. august 2021

    Se alle events her:

    Events

    Rul til toppen