Hvordan lever vi med fortiden?

Hvordan lever vi som mennesker med fortiden, når der har været tale om massive svigt i barndommen.

Jeg har valgt, at lave en lille video, hvor jeg giver mit bud på dette, du finder den her.

Spørgsmålet var helt konkret:

Hele mit liv har jeg kæmpet med disse to ting og jeg er godt klar over det handler om tanker, overbevisninger osv. der kører af sted med mig og at jeg hænger fast i barndommens svigt mm. Men fakta er at der var massive svigt og at jeg stadig hænger fast når jeg ikke fokuserer benhårdt på at lade være.
Jeg tror på at bevidst nærvær og at komme fri af egoet kan hjælpe mig, men det slog mig lige at jeg ikke er sikker på at jeg er parat til at give slip på ønsket at blive healet ude fra og ind – f.eks via en kæreste.. Det lyder jo sindssygt – jeg ved det, men med ærlighed kommer jeg længst. Jeg har hele livet længtes efter at blive rummet, elsket og være en del af en sammenhæng og jeg har kæmpet og kæmpet og tanken om at give op i forhold til min længsel og føle at kampene var meningsløse kan jeg næsten ikke holde ud af se på. Det som om jeg ikke vil slippe troen på at lykken ligger udenfor mig. Andre føler sig jo elsket og rummet af deres nærmeste og lever godt med det. Det ønske har jeg stadig også selvom at bevidst nærvær og det at elske mig selv kan sætte mig fri.
Jeg er mellem 2 stole. Håber du forstår:)
Har du et bud på hvordan jeg kommer videre og indser af jeg aldrig kommer til at vinde kampen og giver slip med glæde?
Kærlig hilsen Jette

Kære Jette,

Her har du mit svar.

Hjælp mig gerne med at dele dette budskab, det kan du gøre ved at dele dette indlæg på de sociale medier via knapperne her nedenfor – Tak.
Skrol til toppen