Hele mit arkiv af mere end 100 videoer sættes nu online

Opdateret 20. maj 2020

Det er lang tid siden jeg sidst har udsendt et nyhedsbrev, og det skyldes primært, at min formidling har ligget stille på grund af sygdom. Desværre er jeg ramt af en kronisk sygdom som pt. forhindrer mig i at formidle aktivt.

Samtidigt har jeg besluttet at YouTube ikke er det rette sted at udgive mine videoer, og jeg har derfor alle mine videoer fra YouTube.

Længe har jeg overvejet hvad jeg så skulle gøre, for der er flere som har skrevet at de savner mine videoer. Jeg har nu besluttet hvad der skal ske med dem, og du kan få adgang til dem alle.

I perioden fra 2010 til 2020 har jeg optaget mere end 100 videoer, hvoraf en del, aldrig har været offentliggjort. Det kommer så til at ske nu, og jeg er i færd med at opbygget arkivet her på min hjemmeside.

Jeg forventer at åbne for adgang før jeg er helt færdig, og mon ikke det kommer til at ske i løbet af juni 2020.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, så får du automatisk besked når der er adgang.

Kh.

HC

Rul til toppen