Hele mit arkiv af mere end 100 videoer sættes nu online

Det er lang tid siden jeg sidst har udsendt et nyhedsbrev, og det skyldes primært, at min formidling har ligget stille på grund af sygdom. Desværre er jeg ramt af en kronisk sygdom som pt. forhindrer mig i at fortsætte min formidling.

Samtidigt har jeg besluttet at YouTube ikke er det rette sted at udgive mine videoer, og jeg har derfor slettet stort set alle sammen fra YouTube.

Længe har jeg overvejet hvad jeg så skulle gøre, for der er flere som har skrevet at de savner mine videoer. Jeg har nu besluttet hvad der skal ske med dem, og du kan få adgang til dem alle, ganske gratis.

I perioden fra 2010 til 2020 har jeg optaget mere end 100 videoer, hvoraf en del, aldrig har været offentliggjort. Det kommer så til at ske nu, og jeg har bestemt mig for at gøre det i en såkaldt privat Facebook gruppe, hvor alle er velkomne til at deltage.

Jeg ved udmærket godt, at det ikke er alle som gør brug af Facebook, og at det derfor ikke er optimalt for disse, men gennem mine overvejelser er det blevet tydeligt, at denne løsning er den letteste og billigste for mig.

Du kan få adgang til denne gruppe via dette link: https://www.facebook.com/groups/hans.christian.lundholm/

Der kan du også læse om min personlige situation mm.

Jeg er i færd med at lægge alle videoer online, og det sker løbende gennem året.

Hvis min formidling genoptages, så vil det også blive oplyst om i denne gruppe.

Du er således mere end velkommen til at deltage :-)

Kh.

HC

Skrol til toppen