Velkommen til online Webinar

Online webinar afholdes med jævne mellemrum, og alle er velkommen til at deltage. Du finder oversigten over planlagte webinars på events siden, hvor du også finder et link med mulighed for tilmelding.

Hvad du behøver for at deltage.

Webinars afvikles på en online platform som hedder zoom.us. Denne platform kan du bruge via en PC, mac, iphone eller android.

Hvis du bruger PC eller mac så skal du blot klikke på det link som jeg fremsender ca. 24 timer før mødet via email. Din computer vil så downloade et lille stykke software som du skal lade installere. Gør gerne dette i god tid inden, og test efterfølgende at du kan få adgang til portalen.

Hvis du bruger iphone/ipad skal du downloade zoom app via appstore og installere denne.

Hvis du bruger android skal du downloade zoom android app via Google Play.

Softwaren er desværre kun på engelsk, men den er meget intuitiv og med selvforklarende ikoner.

Sådan foregår det.

Ca. 24 timer før mødet starter, vil du modtage en email fra mig som indeholder et link til vores online møde. Test gerne på forhånd ved at klikke på linket.

Jeg vil selv være online fra det annoncerede tidspunkt. Mødet tager max. 2 timer.

Vi starter med nogle minutters stilhed, og efterfølgende vil jeg tale om et relevant emne i alt fra 10-20 minutter. Herefter er ordet frit, og hvis man ønsker det, har man mulighed for at stille spørgsmål.

Hvis man ønsker at stille spørgsmål, så skal man benytte softwarens funktion “Raise hand” som betyder at række hånden i været. Denne finder du i softwaren’s menu.

Efter tur vil jeg så give ordet til dem der har spørgsmål, og vi får en fin lille dialog ud af det som I måtte have på hjertet. Hvis man ikke har spørgsmål, er det naturligvis helt ok blot at være med på “en lytter” :-)

Øvrig praktisk.

Mødet bliver optaget, og dem der har deltaget i mødet vil efterfølgende få adgang til at kunne afspille det igen, men bemærk at optagelsen ikke vil blive delt med andre!

Hvis man bliver forhindret i at deltage, så vil man kunne gense en optagelse efterfølgende via egen konto på min hjemmeside.

Efter afholdt webinar, vil der gå op til 5 dage før en optagelse er tilgængelig for deltagerne.

-> Retur til oversigten over events

Skrol til toppen