Essensen af dette budskab kan ikke formidles

Jeg prøver nu at gøre hvad der er umuligt. Jeg ved derfor at jeg er dømt til at fejle, men jeg forsøger at fejle på bedst mulig vis. Jeg vil nu prøve på at beskrive hvad der ikke kan beskrives. Lad mig starte med at forklare hvorfor at det ikke kan beskrives.

Forestil dig at du på en rejse til en eksotisk ø havde fået lejlighed til at spise en frugt som udelukkende vokser på denne ø. Det er en frugt, som der vokser så få af, at det ikke er muligt at smage denne frugt andre steder. Nu netop hjemkommet efter rejsen, vil du gerne fortælle mig om din oplevelse, men hvordan gør du det? Frugten smager ikke som nogen anden frugt, og konsistensen er helt anderledes end noget andet du har smagt. Hvordan formidler du denne oplevelse til mig?

Kan du se at det ikke kan lade sig gøre? Kan du se, at uanset hvad du fortæller mig, så vil jeg aldrig kunne opleve det som du har oplevet, alene på baggrund af hvad du fortæller mig!

Med andre ord, så skal jeg selv foretage rejsen til ø’en, og jeg skal selv sætte tænderne i frugten og smage den direkte. Først når jeg gør dette, så ved jeg hvad du forsøgte at pege på. Jeg forstår i samme øjeblik, at du aldrig ville have kunnet sagt noget, som ville kunne bringe mig denne direkte oplevelse.

Det er det samme dilemma som jeg står overfor. Intet jeg siger ER, hvad jeg peger på. På denne måde er jeg blot en ydmyg vejviser, som siger: Se! Iagttag! Observer! – og hvis du gør det, så er der en chance for at du selv direkte opdager hvad jeg taler om, og du vil sige: Åhhhhhh, nu ser jeg tydeligt, og jeg ser hvorfor at jeg ikke selv tidligere har set….

Så hvad er det at jeg peger på?

Du har hørt mig sige det før. Du er ikke den du tror du er…..

Du er blevet programmeret, indoktrineret, opdraget til at tro på at du er et selvstændigt eksisterende individ, som er kommet ind i denne verden, og som har en krop, og som har intelligens osv.

Det er ikke hvem du er! Den du er, ligger hinsides enhver beskrivelse, det kan kun opleves direkte, men lige så længe at du finder din identitet i alle disse beskrivelser, så er du blind for denne direkte oplevelse af hvem du virkeligt er.

Jeg taler ikke til den du tror du er. Dette ville være absurt. Hvad jeg taler om, har ingen værdi for den du tror du er, tværtimod.

Jeg taler til den du virkeligt er, og jeg siger: Kom ud af trancen!

Du tror at du er begrænset til denne simple skrøbelige personlighed. Du er så meget mere, du har blot “glemt” det.

Gennem knap 14 milliarder år, har det manifesterede Univers udviklet sig til mere og mere komplekse former, og lige nu sidder du der, og læser dette, så at sige “på toppen” af disse 14 milliarder års forædling. Du tror at du er adskilt fra Cosmos, og at Universet er “noget derude”. Men du ER Universet. Du er resultatet af disse 14 milliarder års forædling. Universet der forædler sig selv, for at lede frem til den mulighed, at det kan kigge ind i spejlet og sige:

Wow! Mirakuløst! Mageløst! Formidabelt!

Og ligegyldigt hvor du kigger hen, så ser du “dig selv”, som Cosmos der kigger tilbage på Cosmos.

Du erkender direkte, at alt hvad du er, ER selve Universet. Hver eneste celle som kroppen består af, er skabt inde i en stjerne, forædlet gennem milliarder af år. Selve formålet med Universet kan du indfri i dette øjeblik. Kig dig selv i spejlet – der er du – Universet! – manifesteret som den menneskelige krop. Du har ikke et liv, du ER liv!

Du erkender direkte, at på det umanifesterede plan, så er den intelligens som erkender dette, en universel intelligens der har sin oprindelse i den bevidsthed som iagttager alt. Det er således selve denne universelle intelligens som iagttager.

Du har ikke intelligens, du ER denne intelligens. Du har ikke bevidsthed, du ER bevidsthed!

Alt hvad jeg taler om, strømmer direkte fra denne universelle intelligens i dette menneske, til den samme universelle intelligens i det menneske som lige nu sidder og læser dette. Den siger til sig selv: Kom ud af trancen! Se hvad vi har skabt! Se hvilket mirakel dette er!

Her, lige nu, intet andet sted…..

Du ER det!

Hvis du har svært ved at se igennem indoktrineringens “støj” i sindet, så lyt til hvad jeg har at sige. Støjen har gentaget sig igen og igen, gennem årtusinder i det menneskelige sind. Det er ikke en fejl, men nu er tiden inde til at opløse den, og det gør vi gennem 2 “retninger”.

Vi benytter os af hvad der traditionelt kaldes for meditation. I stilhed observerer vi sindet, og åbner muligheden for at den universelle intelligens “genopdager” sig selv som kilden bag alt støjen.

Desuden undersøger vi den mentale støj. Er den sand? Hvor kommer den fra? Hvad indeholder den? Gennem denne undersøgelse, opløses vrangforestillingen, og den universelle intelligens “genopdager” sig selv.

Hvis den universelle intelligens i dig er rede til denne vækkelse, så er lyt med til hvad jeg taler om, eller find et andet menneske hvorigennem denne klarhed lyser. Det er irrelevant om du følger mig, eller følger en anden. Hvad der bliver sagt, kommer fra samme kilde. Alt hvad der har relevans, er at vi er i færd med at sætte os selv fri!

Kærligst
HC

Hjælp mig gerne med at dele dette budskab, det kan du gøre ved at dele dette indlæg på de sociale medier via knapperne her nedenfor – Tak.
Skrol til toppen