Hele mit arkiv af mere end 150 videoer sættes nu online

Opdateret 10. oktober 2020

Arbejdet med at opbygge mit videoarkiv går som planlagt, dog tager det længere tid end jeg først havde forestillet mig. Det skyldes primært at mit helbred driller mig, så jeg har begrænset kræfter til at lave arbejdet, men vi skal nok nå i mål, og jeg tror stadig på at der bliver åbnet op inden udgangen af dette år.

Til gengæld kan jeg fortælle at jeg har fundet en del videoer i mit arkiv, som jeg aldrig tidligere har udgivet, og de vil naturligvis blive tilgængelige i det nye medlemsområde. Det betyder også, at der formentlig bliver mere end 150 videoer online, når arkivet er opbygget.

Det var det for denne gang. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du vil have besked når der er åbnet op for tilgang.

Kh. HC

Opdateret 13. juni 2020

Jeg har nu fået opbygget et "Patron" område, og er i færd med at sætte alle mine videoer online. Der er pr. dags dato allerede 27 videoer tilgængeligt. Jeg har inviteret et team som er ved at teste og sikre at alt virker som det skal.

Der vil senere på sommeren blive åbnet op for adgang for dem der ønsker det.

Indtil at holdet som tester er blevet fyldt, så er der stadig få ledige pladser, så hvis du allerede nu gerne vil deltage i de indledende test, så skriv til mig, så får du en invitation 🙂

Mvh
HC

Opdateret 20. maj 2020

Det er lang tid siden jeg sidst har udsendt et nyhedsbrev, og det skyldes primært, at min formidling har ligget stille på grund af sygdom. Desværre er jeg ramt af en kronisk sygdom som pt. forhindrer mig i at formidle aktivt.

Samtidigt har jeg besluttet at YouTube ikke er det rette sted at udgive mine videoer, og jeg har derfor slettet alle mine videoer fra YouTube.

Længe har jeg overvejet hvad jeg så skulle gøre, for der er flere som har skrevet at de savner mine videoer. Jeg har nu besluttet hvad der skal ske med dem, og du kan få adgang til dem alle.

I perioden fra 2010 til 2020 har jeg optaget mere end 100 videoer, hvoraf en del, aldrig har været offentliggjort. Det kommer så til at ske nu, og jeg er i færd med at opbygge arkivet her på min hjemmeside.

Jeg forventer at åbne for adgang før jeg er helt færdig med at tilføje alle videoer, og mon ikke det kommer til at ske i løbet af juni 2020.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, så får du automatisk besked når der er adgang.

Kh.
HC

 

Hjælp mig gerne med at dele dette budskab, det kan du gøre ved at dele dette indlæg på de sociale medier via knapperne her nedenfor - Tak.

Rul til toppen