Andersen og nu Lundholm

Fra og med dette øjeblik, så har jeg gennemført et navneskifte fra Hans Christian Andersen til nu Hans Christian Lundholm.
Min hjemmeside har samtidigt skiftet adresse fra hans-christian-andersen.com til hanschristianlundholm.dk

Hvorfor jeg har valgt at lave dette navneskifte, kan du læse om i dette blogindlæg.

Men inden jeg når så langt, så vil jeg også gerne kort markere, at navneskiftet således også repræsenterer en genoptagelse af min formidling der har ligget i dvale i 12 måneder. I den kommende uge vil jeg bruge tid på at ændre mit navn alle de steder hvor det er registeret, dvs. på sociale medier mm.

Selve formidlingen genoptages med en helt ny video søndag d. 11. november,  og derefter vil der så udkomme nyt flere gange hver eneste uge. Desuden vil der indenfor en overskuelig fremtid også komme nye tilbud om live seminarer og webinars, men mere om det senere.

Tilbage til det som dette blogindlæg handler om.

Igennem længere tid, har jeg af rent praktiske årsager overvejet at gennemføre et navnskifte. Ikke fordi jeg har et problem med mit dåbsnavn Hans Christian Andersen, men derimod fordi at det gennem årene har vist sig, at der er en del rene praktiske besværligheder forbundet med det.

Der sker således ofte det, at mennesker specielt fra udlandet linker til mig i den tro, at det de linker til, er en ressource om den danske digter H.C.Andersen. På sociale medier bliver der ligeledes ofte lavet hastags som henviser til mine sociale medier sider, hvor at det igen sker i den tro, at der henvises til digteren H.C.Andersen.

Jeg har sågar på et tidspunkt modtaget en email fra en kvinde i Hong Kong som gerne ville vide om jeg var “related to the ugly duckling” :-)

Alle disse misforståelser bidrager til forvirring blandt dem, som reelt søger information om digteren H.C.Andersen.

På samme måde, så “drukner” meget af det jeg laver, i alt det der allerede findes online om digteren H.C.Andersen, og mine bøger er svære at finde, fordi en søgning på mit navn også vil vise links til alle bøgerne fra H.C.Andersen.

Og endelig af ren respekt for H.C.Andersen’s forfatterværk, finder jeg det rimeligt, at jeg finder min egen profil.

Hvilket så hermed er gjort.

Valgte er faldet på et slægtsnavn på min mors side, og derfor vil jeg fra og med dette øjeblik være at finde under navnet: Hans Christian Lundholm.

Det er et større arbejde at ændre alle de referencer som findes mange steder til mit “gamle navn”, blandt andet på sociale medier mm. og det er jeg fortløbende i gang med, og jeg kan da umiddelbart godt forestille mig, at det i det store hele er en umulig opgave, men så må det være sådan.

Mine bøger vil hen ad vejen blive genudgivet under det nye navn, men jeg har dog selv et antal paperbacks som jeg fortsat vil sælge med det gamle navn på.

I daglig tale, ændrer alt dette dog ikke på at jeg tiltaler mig selv som HC, og det er alle andre også meget velkomne til at gøre :-)

Jeg ser frem til at genoptage kontakten med jer alle.

Kærligst HC

Hjælp mig gerne med at dele dette budskab, det kan du gøre ved at dele dette indlæg på de sociale medier via knapperne her nedenfor – Tak.
Skrol til toppen